Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spänt läge i PSG efter Neymars straff - möte med stjärnorna väntar

Ligue 1

Kylian Mbappé missade lagets första straff mot Montpellier, sedan stegade Neymar fram och tog hand om lagets andra straff. 
Nu är det nya spänningar mellan två av PSG:s stjärnor.

Foto: Bildbyrån

Bakgrunden till det spända läget mellan Neymar och Kylian Mbappé sägs vara det rykte som blossade upp i somras om att Mbappé vill att Neymar lämnar klubben.

El Pais hävdade tidigare under sommaren att Mbappé ska ha berättat för PSG:s ledning att Neymars systematiska brist på disciplin är skadligt för laget, och att han ansåg därför att det vore bäst om klubben gjorde sig av med brassen. 

Under matchen mot Montpellier var spänningarna mellan de båda stjärnorna tydlig. Mbappé sägs ha varit på dåligt humör under träningsveckan fram till matchen och L'Equipe rapporterade efter matchen på lördagen att fransmannen har "personliga bekymmer". 

ANNONS

Efter 23 minuter fick dock Kylian Mbappé chansen att ge PSG ledningen från straffpunkten men missade straffen och när PSG sedan fick straff igen precis innan paus var det Neymar som stegade fram och tog straffen. Att Neymar tog straffen verkar ha adderat till det spända läget mellan Mbappé och Neymar. 

Enligt L'Equipe som hänvisar till en källa från klubben kommer spelarna sätta sig ner och prata ut med tränaren, Cristophe Galtier och klubbens rådgivare, Luis Campos för att lösa problemen. Mbappé uppges enligt samma uppgift mena att problemet existerar mellan klubben och Neymar och vill inte ta saker vidare. 

Publicerad 2022-08-15 kl 14:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto