Svagt betyg för Kiese Thelin efter debuten

Frankrike

Isaac Kiese Thelin gick rakt in i startelvan för Bourdeaux, men trots en bra debut var eftersmaken sur.
"Borde ha gjort mål", skriver Bordeaux-sajten actugirondins.com om svenskens missade friläge.

Bara dagar efter Isaac Kiese Thelins övergång från Malmö FF så fanns anfallaren med i Bordeaux startelva på bortaplan mot Bastia. Svensken hamnade i hetluften direkt när han i den första halvleken delade ut en armbåge som ledde till ett stort bråk.

I den andra halvleken kunde Kiese Thelin ha blivit matchvinnare för Bordeaux. Anfallaren blev framspelade i ett friläge, men hårt trängd blev avslutet halvdant och målvakten Leca kunde rädda.

Matchen slutade 0-0 och Bordeaux-sajten actugirondins.com ger Kiese Thelin en femma i betyg i debuten. Sajten skriver att svensken gjorde en del bra saker men att han borde ha gjort mål.