Johan Larsson lämnade återbud till januariturnén.
Nu har han debuterat för sin nya klubb, EA Guingamp.

Johan Larsson skrev inte på en förlängning med Bröndby och högerbacken valde istället att tacka ja till ett erbjudande från Ligue 1-klubben EA Guingamp.

Larsson var samtidigt uttagen till landslagets januariturné, men valde i ett senare att tacka nej till lägret med anledning av klubbytet.

Nu har han debuterat för sin nya klubb. Larsson fick förtroende från start i mötet med Stade Pontivyen i den franska cupen. Guingamp fick en taskig start och hamnade i underläge efter sex minuter, men innan den första halvleken var färdigspelad hade Larsson och hans lagkamrater vänt till 2-1.  Strax efter paus kvitterade Pontivyen, men då klev Marcus Thuram fram för Guingamp och satte dit 3-2 och 4-2, två mål som innebar seger för Guingamp. Larsson spelade 90 minuter i 4-2-vinsten.

I Guingamp spelar också den svenske målvakten Karl-Johan Johnsson. Han stod inte i matchen mot Pontivyen.