Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Thiago Silva: ”Zlatan vill stanna”

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovics framtid hamnade på nytt i fokus efter lördagens match. Thiago Silva tror att svensken stannar i PSG, men andra är försiktigare, även tveksamma.

Två mål och två mål målpass mot Reims (4-1), och en imponerande insats i övrigt, får L’Equipe att plocka fram ovanligt höga betyget nio av tio och beskriva Zlatan som ”monstruös”. Det ger också näring till diskussionen om 34-åringen och PSG beslutar sig för att skriva ett kontrakt även för nästa säsong.

– Jag tror att Ibra vill stanna. Fast vinner vi Champions League då är jag inte säker…, sa Thiago Silva efter matchen enligt flera franska medier. L’Equipe använder till och med lagkaptenens åsikt, ”Ibra vill stanna”, som rubrik på matchrapporten. Thiago Silva är också en av flera spelare som tidigare öppet talat om sin förhoppning om att PSG förlänger Zlatans kontrakt.

I form av mål och målpass i de fem stora ligorna har bara Luis Suárez varit mer avgörande (25 plus 10) än Zlatan (23 plus 10), pekar Le Parisien på. Men får man tro L’Equipe så väntar PSG:s ägare fortfarande på att Zlatan ska prestera i de stora internationella matcherna. Tidningen skriver att några nya kontraktsdiskussioner inte ägt rum mellan parterna, vilket en del rykten de senaste dagarna gett sken av. I stället väntas de ta avstamp efter returmötet mot Chelsea den 9 mars. En match som i så fall kan få ytterligare betydelse för Zlatan.

Le Parisien gjorde en voxpop med fans på Parc des Princes efter slutsignalen i går kväll. Trots en ”dubbel dubbel”, som tidningen beskriver två mål och två målpass, tycks fansen kluvna om Zlatans vara eller inte vara i klubben. Flera tycker att han måste bli kvar, medan andra menar att han inte presterar i Champions League och att klubben behöver något nytt för att ta ännu ett steg.

I spelaren här ovan kan du se Zlatans assist och två mål från uppvisningen på lördagskvällen. 

Publicerad 2016-02-21 kl 09:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons