Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE
37v

Toivonens förstaval i allsvenskan: "MFF ligger närmast"

Foto: Bildbyrån.

Ola Toivonen har till och från ryktats vara aktuell för Djurgården.
Nu går anfallaren ut med att Malmö FF är hans förstaval i Sverige. 
- Malmö FF ligger närmast, säger anfallaren till Aftonbladet. 

Den svenske anfallaren Ola Toivonen har haft en tung säsong med Toulouse i Frankrike. Han har kämpat med en ömmande ljumske, samtidigt som han fått ont om speltid i laget som hackat i ligan och ligger på 19:e plats i Ligue 1.

För fem dagar sedan fick tränaren Pascal Dupraz sparken för de knappa resultaten, medan Mikael Debeve tillträdde som ny tränare i föreningen. Det kan båda gott för Toivonen, som i kväll finns med i matchtruppen mot Troyes i ligan. 

- Jag har haft ont i ljumsken ett tag och det är därför jag har vilat i de senaste matcherna. Det kanske blir några minuter i ligan för mig mot Troyes. Jag var tvungen att ta det lite lugnt. Jag har haft ont under en längre tid. Nu känns det bättre och jag är med i truppen igen, säger han till Aftonbladet. 

Till och från har anfallaren ryktats vara på väg tillbaka till allsvenskan, där Djurgården stuckit ut som ett alternativ. Toivonen förnekar dock att det skulle vara aktuellt. 

- Om jag skulle göra det så är det Malmö FF som ligger närmast eftersom jag har kontakt med Daniel (Andersson), jag har spelat där och vet hur den klubben funkar. Men jag vet inte ens om den dagen kommer komma, säger han.

Toivonen har kontrakt med den franska klubben fram till sommaren 2019. 

Publicerad 2018-01-27 kl 10:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons