Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Tre namn på PSG:s tränarlista

Foto: Scanpix

Carlo Ancelotti lär försvinna från Paris Saint Germain.

Carlo Ancelotti ser ut att försvinna från Paris Saint Germain. Enligt franska Le Parisien jobbar klubben med tre namn som potentiella efterträdare; Rafael Benitez, Laurent Blanc och Leonardo.

Tränarcirkusen i de europeiska toppklubbarna fortsätter. En av de klubbar som förmodligen får se sig om efter en huvudtränare är PSG, då Carlo Ancelottis framtid blir alltmer osäker. Italienaren har vid ett flertal tillfällen kopplats ihop som José Mourinhos efterträdare i Real Madrid och i dagens Le Parisien presenterar tidningen tre namn som alla kopplas ihop som ny ansvarig för Zlatan, Menez, Lavezzi och Co.

Den ansedda Paristidningen menar att avgående Chelseatränaren Rafael Benitez, förre  förbundskaptenen Laurent Blanc samt nuvarande sportchefen Leonardo, är de tre namn som diskuteras flitigast i klubbens korridorer.

Leonardo avfärdar dock ryktena om att han skulle vara aktuell för tränarbänken.

- För tillfället är det viktigaste att behålla Ancelotti. Att jag skulle sätta mig på bänken är inte på agendan, säger han, enligt espn.

Två namn som tidigare diskuterats – Fabio Capello och Roberto Mancini – är enligt tidningen inte längre aktuella för posten.

Publicerad 2013-05-21 kl 11:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons