TV: Alves avgjorde för PSG - satte sitt första ligamål för klubben

Dani Alves har gjort sitt första mål i Ligue 1.
Och det kom vid rätt tillfälle.
Ytterbacken nickade in segermålet mot Nice – med bara tio minuter kvar.

Se alla mål från matchen i spelaren.

Det blev seger för Paris Saint-Germain i bortamötet med Nice under söndagen. Visserligen tog hemmalaget ledningen gneom Allan Saint Maximin som rullade in 1-0 efter en dryg kvart, men PSG reste sig och tog alltså hand om segern.

Kvitteringen kom genom Angel Di Mara bara fem minuter efter ledningsmålet. Argentinaren tryckte sig fram och placerade in bollen i nät med en yttersida. Länge såg det ut att gå mot oavgjort, men med knappa tio minuter kvar att spela skallade Dani Alves in segermålet, snyggt framspelad av Adrien Rabiot.

Målet var Dani Alves första i ligaspelet för PSG:s del. Med en match mer spelad än Monaco toppar PSG nu tabellen med hela 17 poäng.