TV: Bordeaux chockslog PSG trots Zlatans två mål

Frankrike

Zlatan Ibrahimovic stod för två mål borta mot Bordeaux. Ändå stod hemmalaget för en stark insats och vann med 3-2, där bland annat Isaac Kiese Thelin stod för en assist.

Det var ett trött Paris SG i den första halvleken som såg tämligen påverkade ut av veckans Champions League. Redan efter en kvart gavs Kiese Thelin ett bra läge utanför straffområdet då han fick vända upp utanför straffområdet och fick chans att skjuta. Men Sirigu var beredd och kunde rädda skottet.

I matchens 18:e matchminut chockade Bordeaux genom att göra 1-0 genom Lamine Sane. Hemmalaget började matchen starkast så utifrån matchbilden var det ingen överraskning, men PSG-spelarna såg irriterade ut efter det insläppta målet.

I den andra halvleken fick Zlatan fram en lång tå på bollen och kvitterade för PSG: Bollen studsade mellan försvarare och målvakt när Zlatans långa ben flög fram och petade in kvitteringen.

Med tjugo minuter kvar av matchen så gjorde Bordeaux sitt andra mål för kvällen. Denna gång var det mittfältaren Wahbi Khazri som blev målskytt. På läktaren utbrast kaos då glada supportrar flög från sina platser. Isaac Kiese Thelin stod för en nickassist fram till målet.

Bara minuten senare hade Lavezzi ett jätteläge att göra mål men målvakten stod för två enorma räddningar.

Med fem minuter kvar så fick PSG straff efter att just Lavezzi fällts strax innanför straffområdet. Zlatan gick fram och skickade in sitt andra mål för kvällen från elva meter. Det var däremot inte Zlatan som skulle få det sista ordet. När det återstod en minut av ordinarie tid tog Bordeaux återigen ledningen med 3-2 genom Diego Rolan.

Det blev också slutresultatet i matchen och Bordeaux slog alltså PSG lite chockartat.

Publicerad 2015-03-15 kl 19:15