TV: Cavani bakom allt när PSG vann klart mot Nice

Ligue 1

Edinson Cavani fortsätter att glänsa för PSG.
Mot Nice stod uruguayanen för två mål och var inblandad i det tredje i 3-0-vinsten.

Poängräddare senast i "Le Classique" mot Marseille med en vacker frispark på tilläggstid. När PSG slog Nice med 3-0 under fredagskvällen visade Edinson Cavani på nytt framfötterna, i avstängde Neymars frånvaro.

Cavani gav hemmalaget ledningen redan i den tredje minuten när han nickade in Angel Di Marias frispark till 1-0.

När 2-0 kom efter halvtimmens spel var det Di Maria som på nytt spelade fram med en läcker chipp och Cavani tog med sig bollen runt målvakten och petade in bollen.

Även vid 3-0 var Cavani inblandad. Anfallaren nickade kyligt ner bollen framför mål där Dante stötte in den i eget mål.

Cavani är nu uppe i elva mål i ligan, plus fyra i Champions League. Uruguayanen byttes ut till publikens jubel fem minuter från slutet.

PSG befäster nu sin serieledning. Ner till Monaco, med en match mindre spelad, är det sju poäng.