Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Domarens fint - låtsas ge målvakten rött kort

Nästa

Avbryt
Försök igen

Domaren ansåg att Marseilles målvakt maskade. Hans lösning? Att först varna Steve Mandanda – och att sedan till synes "finta" fram även det röda kortet.

Det var vid ställningen 4-0 mot Toulouse som Steve Mandanda uppenbarligen ansåg sig behöva en andningspaus. Motståndarna hade just prickat stolpen och som ett klassiskt sätt att lugna ned tempot tog Mandanda lite extra lång tid på sig att sätta igång spelet med sin inspark. Det uppskattade inte domaren Tony Chapron, som först blåste av spelet för att tilldela keepern en varning – och sedan rusade fram mot honom i full karriär. I handen höll Chapron sitt röda kort, vilket såväl supportrar som TV-tittare och TV4:s kommentator hann uppfatta.

Men när alla trodde att det kokta fläsket var stekt för Steve Mandanda lade Chapron tillbaka kortet i bröstfickan. Kanske hade han bara halat upp det för att visa vad som skulle ske kunna om det inte blev mer fart i spelet nästa gång...

Matchen slutade till sist hela 6-1 till Marseille, och innebär att OM befäster sin position som trea i tabellen, bakom PSG och Lyon.

Publicerad 2015-03-06 kl 21:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons