Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Hockeytacklingen på domaren som kan kosta PSG poäng

PSG:s upprörde sportchef Leonardo knuffade till domaren efter matchen mot Valenciennes. Nu kan PSG drabbas av poängavdrag och riskera att missa ligatiteln.

Den franska ligan såg ut att vara avgjord, men resultatet av PSG:s match mot Valenciennes kan bjuda in konkurrenterna in i matchen igen.

PSG fick visserligen bara 1-1, men riskerar nu poängavdrag. Anledningen är att klubbens sportchef, Leonardo, var mycket missnöjd med domarens insats under matchen mot Valenciennes. Leonardo ska ha tagit sig ner till spelarkorridoren efter matchen och knuffat till domaren.

Franska L'Equipe har nämligen tagit fram att enligt ligans regelbok, paragraf 2.9, gäller att: "om ett fel begås av en sportchef, en tränare eller någon i läkarteamet kan det straffas med att personen stängs av och poängavdrag för laget."

Leonardo riskerar att stängas av i upp till ett års tid och PSG kan förlora sitt värdefulla försprång till de jagande lagen bakom. PSG har i nuläget sju poäng mer än tvåan Marseille samt har en betydligt bättre målskillnad. Det återstår tre matcher av Ligue 1.

Publicerad 2013-05-06 kl 14:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons