TV: Kiese Thelin bakom Bordeauxs segermål

Ligue 1

Isaac Kiese Thelin låg bakom Bordeauxs seger mot Lens. På tilläggstid assisterade han Nicolas Maurice-Belay till segermålet

Bordeaux såg ut att bara få en poäng i hemmamatchen mot tabelljumbon Lens i den högsta franska fotbollsligan. Men på tilläggstid frispelade Isaac Kiese Thelin inhopparen Nicolas Maurice-Belay och med bara sekunder kvar att spela kom 2-1. Den svenske landslagsanfallaren spelade från start, och missade första halvleks bästa målchans.

Bordeaux imponerade inte, men laget tog till slut ledningen. Med nio minuter kvar att spela drällde Lens-försvaret med bollen och Mariano tog vara på gratischansen. I den 87:e minuten bjöd hemmaförsvaret tillbaka och Pablo Chavarria kunde kvittera för Lens. På tilläggstid åstadkom så Bordeaux ett av matchens få vackra anfall med ett segermål som resultat.

Publicerad 2015-04-05 kl 16:35