TV: Lucas Moura tog över showen när Zlatan vilades

Ligue 1

Lucas Moura blev stor segerorganisatör när ett B-betonat PSG – utan Zlatan Ibrahimovic – slog Guingamp.

Efter onsdagens 2-2-resultat mot Manchester City i Champions League är det ett pressat PSG som nästa vecka kommer åka till Manchester i hopp om att fixa ett resultat som ger avancemang.

I lördagens möte med Guingamp valde Lurent Blanc att vila i stort sett hela startelvan och Zlatan Ibrahimovic var en av många som lämnades utanför truppen.

Kevin Trapp var en av få startspelare från mötet med City - som även kom till start i lördagens ligamöte.

Målvakten lär dock inte minnas matchen på ett positivt sätt sedan han efter en ihopstötning med Gregory Van der Wiel byttes ut i paus.

Efter en annars händelsefattig första halvlek var det Lucas Moura som öppnade målskyttet tio minuter in i den andra halvleken.

Med kvarten kvar att spela ökade brassen sedan på till 2-0 efter ett fint förarbete av Layvin Kurzawa.

Den franske ytterbacken drev bollen från halva plan och framåt innan han med en välslagen passning hittade in till Moura som kyligt placerade in sitt andra mål för dagen.

Moura - som bara fick tolv minuters speltid mot City - har haft svårt att slå sig in i PSG startelva där Blanc allt som oftast valt att spela Ibrahimovic, Di Maria och Cavani.

Med sina två mål visade brassen att det finns ett stort sparkaptial att tillgå på PSG:s bänk.

PSG:s returmatch mot Manchester City spelas på tisdag.