TV: Nice med i toppstriden efter Balotellis dubbla mål

Ligue 1

Två mål från Mario Balotelli gav Nice en viktig seger mot Lille. Vinsten innebär att laget är fortsatt med och slåss om ligatiteln.

Mario Balotelli har haft en turbulent tid sedan han anlände till Nice. Efter en strålande inledning på säsongen fick italienaren se sig petad efter att ha uppvisat "dålig attityd".

Under fredagen var dock spelaren tillbaka i laget - och fick rubriker av helt rätt anledningar. Hemmalagets Ibrahim Amadou inledde visserligen målskyttet i den 14:e minuten när han sköt in 1-0 till Lille.

Därefter var det dock Balotelli-show för fulla muggar. Endast tre minuter efter ledningsmålet sköt italienaren snyggt in kvitteringen, hans första på bortaplan i Ligue 1.

Vid det andra målet, som kom strax innan halvtid, höll Balotelli sig framme och tryckte in en retur. 2-1-vinsten innebär att Nice är fortsatt med i toppstriden och ligger en poäng bakom ledande Monaco, som dock har två färre matcher spelade.