Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Payet efter nydebuten för Marseille: "Ville verkligen tillbaka"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Dimitri Payet var i går tillbaka på Stade Velodrome, till hemmapublikens stående ovationer. Marseille-nyförvärvet var tagen av mottagandet.
- Att spela på den här arenan, det är något speciellt, säger Payet.

Dimitri Payet ville inte vara kvar i West Ham och klargjorde det för klubben. Efter en tids konflikt kom Marseille och West Ham överens om en övergång, precis som stjärnan ajälv ville. Under tisdagskvällen var Payet tillbaka på Stade Velodromes gräsmatta inför Marseille-fansen. 29-åringen hoppade in i cupmötet med Lyon och gjorde därmed nydebut för klubben han spelade för 2013-2015. Payet har snabbt anpassat sig till sin nygamla omgivning.

- Det är Frankrike, så är det. England är ett främmande land för mig. Jag fick anpassa mig själv till England. När jag säger Frankrike så menar jag Marseille också för jag hade två otroliga säsonger här. Jag lämnade vetandes att något inte var klart än. Jag ville verkligen komma tillbaka och det här projektet kom precis i rätt tid. Därför gick det så snabbt, säger Payet.

Payet hoppade in i början på tilläggstiden i mötet med Lyon, som Matheus Doria avgjorde i den 109:e minuten med sitt 2-1-mål. Att nyförvärvet inte kom in tidigare förklarar fransmannen så här:

- Jag kände att jag inte var helt i form än. Tränaren och jag pratade om det. Vi behöver lite tid. Det har nästan gått en månad sedan jag spelade senast. Jag är dock väldigt motiverad att komma tillbaka till 100 procent så snart som möjligt. För att spela på den här
arenan, det är något speciellt, säger Payet.

Se intervjun med Payet efter nydebuten i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-01 kl 10:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons