TV: PSG-seger mot serieledarna i Zlatans comeback

Frankrike

PSG krympte avståndet till Marseille efter en 2-0-seger i toppmötet. Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback efter 48 dagars frånvaro från fotbollen.

Zlatan Ibrahimovic hade inte spelat för Paris Saint Germain sedan den 21 september. Men i toppmötet med Marseille var svensken tillbaka efter skadefrånvaron, men Ibra inledde på bänken.

Efter 25 minuters spel kom Maxwell i en fin löpning in i straffområdet. Vänsterbacken hade ett jätteläge att göra 1-0, men bollen nådde aldrig fram. Edinson Cavani stärckte nämligen ut en tå och sabbade brassens möjlighet.

I den 38:e minuten kom ledningsmålet för hemmalaget. Lucas Moura attackerade i straffområdet och med en glidtackling styrde han in en rensning från försvaret.

I den 44:e minuten fick Payet ett jätteläge att utjämna men i bra läge med vänstern valde han att vända upp och möjligheten försvann då.

I den 66:e minuten gjorde Zlatan Ibrahimovic comeback efter 48 dagars frånvaro från fotbollen. Publiken på Parc des Princes välkomnade stjärnan tillbaka med ett stort jubel.

Drygt tio minuter från slutet minskades Marseilles chanser att nå en kvittering efter att Imbula blivit utvisad efter att ha sprungit in i Cabaye.
- En horribel utvisning, säger Robert Perlskog i TV12.

I den 85:e minuten nickade Edinson Cavani in 2-0 och säkrade segern för PSG. Nu skiljer det bara en poäng mellan Marseille och PSG i toppen av Ligue 1.

Publicerad 2014-11-09 kl 22:55