TV: PSG vann efter Lucas vackra mål - trots tidiga utvisningen

Ligue 1

En man mindre och utan Zlatan och Di Maria. Trots motvinden lyckades Lucas Moura springa sig loss och vackert göra matchens enda mål i seriepremiären borta mot Lille.

Matchen inleddes med flera målchanser åt båda hållen. Närmast var ändå PSG som flera gånger kom på bred front och var nära att få straff redan inledningsvis då Cavani föll inne i straffomrdået.

Efter en kvarts spel så hade Rabiot ett farligt nickläge inne i straffområdet men lyckades inte få bollen på mål. Redan efter 27 minuters spel så fick  mittfältaren dessutom sitt andra gula kort och blev utvisad. Det var bara fyra minuter mellan de två gula korten.

Efter 56 minuter så väggspelade sig Lucas Moura vackert sig fram till ett friläge mot Lilles målvakt Enyeama. Den lilla brassen hade farten uppe och kunde enkelt runda målvakten och placera in 1-0 till PSG. Ett mycket vackert mål av bortalaget som inledde den andra halvleken starkt trots reducerat manskap.

Det blev också matchens enda mål och PSG besegrade Lille med 1-0, vilket var hemmalagets första premiärförlust sedan 2010.

Se det avgörande målet i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-08-07 kl 22:20