TV: Se Gignacs spektakulära cykelspark för Marseille

Frankrike

Cupmötet mellan Marseille och Nice blev ett drama av sällan skådat slag. Men trots en spektakulär cykelspark kunde André-Pierre Gignac inte föra sitt lag vidare till avancemang.

Den franske anfallaren inledde målskyttet genom att skjuta 1-0 för Marseille redan efter tre minuter. Men Nice svarade direkt när Bosetti kvitterade inom loppet av en minut. Och så var målfesten igång. När domaren till sist blåste av tillställningen hade bortalaget på Stade Vélodrome fixat segern med 4-5 - med mersmak.

Nice gjorde nämligen även 4-6 i tom bur, när Marseille-målvakten Steve Mandanda hade sprungit upp för att försöka nicka in en frispark. Men det målet dömdes till sist bort.

André-Pierre Gignac kan dock, förlusten till trots, glädja sig åt att ha svarat för kvällens mest akrobatiska prestation genom att cykelsparka in 3-4-målet en bit in i andra halvlek. Mycket snyggt.

Publicerad 2014-01-21 kl 23:05