TV: Toivonen utbytt i debuten

Frankrike

Han tog plats direkt i startelvan, men i den 59:e minuten blev Ola Toivonen utbytt i sin debut för Rennes.

Ola Toivonen tog plats direkt i startelvan när Rennes spelade borta mot Lille. Svensken gjorde dock inget större väsen av sig och blev utbytt i den 59:e minuten.

Det var ligatvåan Lille som tog ledningen i matchen genom Salomon Kalou i den 34:e minuten. Det var Nolan Roux som slog ett lågt inlägg som tillslut hamnade framför Kalou som enkelt kunde nicka in ledningsmålet. Strax innan halvtidsvilan kvitterade Toivonens Rennes. Abdoulaye Doucoure stormade fram i straffområdet och prickade in en perfekt boll från Romain Alessandrini. Ola Toivonen slog en kort passning till Alessandrini som föranledde målet. 1–1 blev också slutresultatet.

Publicerad 2014-01-24 kl 22:25