TV: Zlatan efter 0-0: Inte hundra procent än

Frankrike
Zlatan Ibrahimovic blev mållös.Alla andra i Paris Saint-Germain också.
Det blev 0-0 igen - klubbens tredje raka oavgjorda match.

I ligapremiären hemma mot Lorient nådde Paris Saint-Germain 2-2, efter att lagets svenske anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic både reducerat och kvitterat i den andra halvleken.

Förra helgen åkte PSG till Korsika för att möta Ajaccio - utan skadade Ibrahimovic. Då blev det på nytt kryss: 0-0.
Till den tredje omgången var svenske landslagsforwarden tillbaka. Men det hjälpte inte. Efter söndagens match på Parc des Princes stod det åter 0-0 på resultattavlan. Nu mot Bordeaux.

- Vi saknade bara ett mål ... och jag är inte 100 procent än efter skadan. Men det är bara tre matcher, nu måste vi se till att vinna mot Lille, säger Ibrahimovic  till Le Parisien.

Paris Saint-Germain hade mest boll, men få chanser. Och inte helt oväntat var det Ibrahimovic som skapade de bästa lägena.
Några minuter efter paus dundrade han iväg en hård frispark, som skruvade sig precis utanför Cedric Carrassos stolpe.

Med dryga kvarten kvar kom nästa chans för svensken - men hans skott med vänsterfoten smet även den här gången precis utanför stolpen.
Därmed har inte PSG gjort mål på två matcher och i tabellen har de bara tre poäng.

Med det ligger laget först på en elfte plats, sex poäng efter Marseille som är enda laget som vunnit alla sina tre matcher.
Publicerad 2012-08-27 kl 10:11