Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV4 Sport sänder PSG - Real Madrid

Foto: Scanpix

Den 27 juli möter Zlatan Ibrahimovics PSG stjärnlaget Real Madrid i Göteborg. Och i dag blev det klart att TV4 Sport och Fotbollskanalen.se sänder matchen.

Lördagen den 27 juli spelar PSG och Real Madrid en uppvisningsmatch på Ullevi i Göteborg. Matchen, som går av stapeln klockan 20.00, är PSGs andra match i Sverige. Och nu är det klart att TV4 Sport och Fotbollskanalen.se kommer att sända även denna.

- Toppfotboll och svensk sommar är en angenäm kombination och vad passar då bättre än att sista helgen i juli sända en match mellan två av Europas bästa klubblag på herrsidan som aptitretare till EM-finalen mellan Europas två bästa damlandslag, säger Hans Pekkari, sportchef TV4-Gruppen.

Matchen kommer att sändas i över 100 länder världen över och klubbarna har bekräftat att lagens största stjärnor så som Zlatan Ibrahimovic, Christiano Ronaldo och Mesut Özil kommer att vara på plats.

- Vi är mycket stolta över att TV4 Sport väljer att visa Supermatchen. Vi ser alla fram emot en fantastisk kväll den 27 juli med Real Madrid CF och Paris Saint-Germain i Göteborg, säger Daniel Berg Stocks, projektledare för matchen.

TV4 Sport och Fotbollskanalen.se kommer även att sända PSGs match mot Hammarby den 23 juli från Tele 2 Arena.

Publicerad 2013-07-05 kl 19:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons