Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

United-legendaren: "Mourinho - värva Zlatan"

José Mourinho är klar som tränare.
Nu hoppas Manchester United-legendaren Dwight Yorke att det första Mourinho gör är att värva Zlatan Ibrahimovic. 

Du känner till det vid det här laget - Zlatan Ibrahimovic ryktas frenetiskt till Manchester United - och en återförening med José Mourinho kan bli verklighet.

Flera tidigare United-spelare har sagt att de vill se Ibrahimovic i klubben, bland annat Peter Schmeichel som tycker att Zlatan är född för att spela där. Och nu har en annan av klubbens legendarer hyllat den svenske stjärnan.

- Jag måste säga att jag är ett stort fan av Zlatan, jag tycker att han har varit fantastisk under hela sin karriär och helt strålande under tiden i PSG, säger den tidigare Manchester United-anfallaren Dwight Yorke till Sky Sports.

Och Yorke vill verkligen att Mourinho värvar Ibrahimovic i sommar.

- Ibrahimovic verkar ju bli bättre desto äldre han blir. Och han uppskattar möjligheten att spela i Premier League. Han har varit överallt och jag är säker på att han skulle älska att avsluta karriären i Manchester United, om han får chansen, säger Yorke och fortsätter.

- Om Zlatan gör Mourinho sällskap till United så tror jag att det kommer bli ett stort steg i rätt riktning för att göra klubben till den största i England igen.

Publicerad 2016-05-27 kl 19:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons