POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Uppgifter: Här är Zlatans enorma kinesiska lönekrav

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det fortsätter att surras om Zlatan Ibrahimovic. Den senaste uppgiften är att han satt upp ett astronomiskt lönekrav till Kinaklubbar: en miljard kronor om året.

PSG-anfalllaren står som bekant utan kontrakt till sommaren, och kinesiskt intresse har varit en återkommande uppgift. Den franska sajten Le 10 Sport, som lägger ned mycket tid på transferspekulationer, skriver på söndag kväll att flera kinesiska klubbar de senaste veckorna uppvaktat Zlatan med lukrativa kontrakt.

Det har tidigare påståtts att den snart 35-årige svensken nobbat ett bud värt 70 miljoner euro per år, och Le 10 Sport hävdar att enligt deras källor så har Zlatan satt sitt pris för att ens fundera på Kina till minst 100 miljoner euro per år, motsvarande cirka 975 miljoner kronor.

Några ytterligare uppgifter ger inte sajten, och trots rykten om en flytt både västerut (USA) och österut (Kina), tycks stalltipset fortfarande vara en fortsättning för Zlatan inom europeiska toppfotboll, sannolikt i England och Premier League.

Publicerad 2016-04-25 kl 07:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå