Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Messis beslut nära - Saudiarabien hetast

Ligue 1

Lionel Messi kommer fatta sitt definitiva framtidsbeslut i dagarna, enligt samstämmiga uppgifter.
Mycket tyder på att PSG-stjärnan kommer att hamna i Al-Hilal.

1:01
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: AP Photo/Lewis Joly/TT.

I spelaren ovan ser du ett av Lionel Messis mål i VM.

Snart verkar följetongen vara över, den om var Lionel Messi kommer att spela härnäst.

Tidigare har samstämmiga uppgifter gjort gällande att stjärnan, som sköt PSG till ligatiteln i helgen, kommer att lämna den franska huvudstadstadsklubben i sommar och de två huvudalternativen har uppgetts vara en återkomst till Barcelona eller en flytt till saudiska Al-Hilal. Tidigare har AFP uppgett att Lionel Messi kommer att ta pick och pack till Saudiarabien. 

Enligt samstämmiga uppgifter väntas Lionel Messi ta ett framtidsbeslut de kommande dagarna och det ser ut som han kommer att välja Saudi-spåret.

Annons

Foot Mercato uppger att Lionel Messis pappa Jorge redan accepterat ett kontrakt från Saudiarabien och närmare bestämt Al-Hilal. Kontraktet är värt 1,2 miljarder euro, cirka 14 miljarder kronor. FM hävdar att det alltmer lutar åt en flytt till Saudiarabien, och att Barcelonas försök bleknar.

Samtidigt gör uppgifter i spansk press gällande att Barça ännu inte har kunnat presentera något erbjudande till Messi, då klubben ännu inte fått grönt ljus av La Liga på grund av sin svåra ekonomiska situation.

Diario Olé uppger att även finns intresse från MLS-klubben Inter Miami samt Premier League för Messi.

PSG har den match kvar att spela den här säsongen, mot Clermont i ligan. Messi står den här säsongen noterad för 21 mål och 20 assist på 40 tävlingsframträdanden i sitt klubblag.

Publicerad 2023-05-30 kl 08:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto