Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Verrattis ursäkt till PSG efter agentens utspel: "Jag är väldigt ledsen"

Ligue 1

Marco Verrattis agent kallade nyligen sin klient "en fånge" när PSG inte ville släppa honom till Barcelona.
Nu ber Verratti om ursäkt för sin agents uttalande via PSG:s officiella kanaler.
- Jag såg vad min agent har sagt och vill bara säga att de inte är mina ord på något sätt. Jag vill be om ursäkt till alla i klubben, säger Verratti.

Foto: Bildbyrån

Marco Verratti har kopplats ihop med en flytt till Barcelona under den senaste tiden, och nyligen bekräftade den katalanska storklubben att man vill ha den italienska mittfältaren.

- Vi vill ha Marco Verratti och han vill komma hit, sa Barcelonas president Josep Bartomeu nyligen enligt flera internationella medier.

I samband med Bartomeus uttalande kom Verrattis agent Donato De Campli med en attack mot PSG för att de inte ville släppa Verratti.

- Marco Verrati är Emirens fånge, sa han och syftade på PSG:s president Nasser El-Khelaifi.

- El-Khelaifi har sagt till mig att om han säljer honom (Verratti) så kommer de aldrig förlåta honom i Doha (Qatars huvudstad).

ANNONS

Nu bryter huvudpersonen själv tystnaden genom att be PSG om ursäkt för det som inträffat, vilket lagts ut på klubbens officiella hemsida och sociala medier.

- Vi har haft det lite tufft under de närmaste dagarna. Jag såg vad min agent har sagt och vill bara säga att de inte är mina ord på något sätt. Jag vill be om ursäkt till alla i klubben - presidenten, fansen och spelarna, säger Verratti, och fortsätter:

- Jag är väldigt lycklig här. Vi har börjat träna igen, jag är glad över att vara tillbaka här och börja jobba igen. Jag vet att klubben litar på mig och vill återigen be om ursäkt. Jag pratar inte så mycket på grund av min respekt för PSG. Jag har blivit spelaren jag är i dag tack vare klubben, därför är jag väldigt ledsen. Det var inte mina ord, och han gjorde ett stort misstag. Jag hoppas att det inte kommer hända igen. Alla vill börja jobba igen nu och jag med, precis som jag alltid gör för klubben.

ANNONS

Verrattis nuvarande kontrakt med PSG går ut sommaren 2021.

Se Verrattis ursäkt i PSG:s tweet här nedan.

Publicerad 2017-07-07 kl 21:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto