Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan: "De måste vänja sig"

Frankrike

Det är inte ofta som Zlatan Ibrahimovic undgår att bli igenkänd när han rör sig ute på stan och han tycker att det är viktigt att hans barn får se hur det är.

– Jag kan även låsa in dem, men det skulle inte vara bra, säger Zlatan till Voetball International enligt Expressen.

Foto: AP, Scanpix

I en stor intervju med Voetball International avslöjar Zlatan Ibrahimovic hur han och hans familj hanterar att han själv är en superstjärna inom fotbollen.

– Det är synd att jag inte kan röra mig fritt ute med barnen men det hindrar oss inte. Det är synd att jag inte kan röra mig fritt ute med barnen men det hindrar oss inte. Jag åker ibland med mina barn på McDonalds eller Subway för att äta något. Även om det blir kaos efter några minuter, fortsätter jag ändå att göra det, säger Zlatan till Voetball International enligt Expressen.

Svensken berättar också att de finns flera anledningar till varför han låter barnen vara med och se hur ofta han blir igenkänd.

ANNONS

– Det viktigaste: Jag gillar det och jag låter det inte tas ifrån mig. Ett annat mål är att pojkarna vänjer sig med det faktum att deras pappa är känd och att människor blir uppspelta av detta. Blir det för mycket försöker vi skärma av dem från det, det skulle inte vara bra om de ser att folk börjar gråta eller svimma. Men jag vill att de ska lära känna världen ändå. Det här är en del av oss och vårt liv, och det är så det är. Jag kan även låsa in dem, men det skulle inte vara bra, säger Zlatan till Voetball International enligt Expressen.

Publicerad 2013-12-22 kl 14:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto