Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan kritiserar PSG - och Mbappé: "Han behöver få en smak av blod"

Ligue 1

Kylian Mbappé gör inte tillräckligt för att uppnå sin fulla potential.
Det anser Zlatan Ibrahimovic, samtidigt som han kritiserar dagens PSG-lag.

Foto: Bildbyrån

Kylian Mbappé och Zlatan Ibrahimovic.

Kylian Mbappé, 22, anses av många vara en av världens bästa fotbollsspelare och nyligen blev han nominerad till Ballon d'Or. 22-åringen är redan en framstående spelare i klubblaget Paris Saint-Germain samt i det franska landslaget.

Men enligt Zlatan Ibrahimovic gör inte Mbappé tillräckligt för att uppnå sin fulla potential. Svensken menar att fransmannen behöver omge sig av personer som kräver mer av honom.

- Jag älskar Mbappé men han gör inte tillräckligt. Han kan bli bra om han lär sig att lida. Han behöver få en smak av blod och gå genom eld. Omringa dig själv av personer som säger att du inte är tillräckligt bra och du kommer att bli den bästa, säger Zlatan Ibrahimovic i en intervju med franska tv-kanalen Téléfoot.

ANNONS

Zlatan Ibrahimovic fick också frågan om dagens PSG-lag är bättre än det som svensken spelade i mellan 2012-2016.

- Är dagens lag bättre än under min era? Nej. Vi var ett lag. I dag är det inte ett lag. Men det kanske blir det senare. Jag tror på laget, säger han till Téléfoot, och berättar om sin egen betydelse för klubbens framgångar senaste åren.

- Jag var en av de första spelarna som värvades efter att PSG fått nya ägare. Och jag är väldigt stolt för det. Utan mig hade PSG inte blivit vad klubben har blivit nu. Vissa anser att jag kom för pengarna, staden och livet här - nej. Jag kom och förändrade allting.

Ibrahimovic spelade 180 matcher i PSG-tröjan och noterades för 156 mål samt 61 assist.

Publicerad 2021-10-31 kl 12:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto