Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Zlatan missade rekordet - men PSG vann enkelt

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic jagar historiskt målrekord. Men svensken hade svårt att hitta nätet mot Marseilles. Däremot var han väldigt inblandad i PSG:s enkla seger över Marseilles.

Om Zlatan Ibrahimovic gör mål mot Marseilles slår han Pauletas målrekord gällande antal mål mellan de båda rivalerna.

Men svensken hade svårt att göra mål. Direkt i första halvlek skottpassade Lavezzi ett skott från höger som gick alladeles utanför Marseilles stolpe. Dock såg det ut som att Ibrahimovic borde ha hunnit ifatt bollen och bara stöta in den vid den bortre stolpen.

Men svensken skulle visa sitt värde i guld. I andra halvlek väggspelade svensken med sin vän Maxwell. Men precis när läget verkar ha runnit ur sanden stod Ibrahimovic för en genomskärande pass till en fristående Maxwell som enkelt kunder placera in skottet.

Det var Maxwells tredje mål för säsongen. Så många mål har han inte gjort på en säsong sedan säsongen 2004/2005 då han spelade i Ajax. Är det kanske en effekt av att brasilanaren skrev nytt kontrakt i veckan?

I den 70:e minuten byttes Edinson Cavani in efter att varit borta flera matcher på grund av skada. Och vilken entré uruguayanen gjorde! 9 minuter efter att han blivit inbytt nickar han in ett vackert volleyinlägg från Gregory van der Wiel och hela Parc des Princes exploderade.

Efter det tog målproduktionen slut och således måste Ibrahimovic vänta till nästa möte med Marseilles innan han kan slå Pauletas rekord.

Sett till matchen behöver PSG inte vara rädda för Marseilles som hade stora problem att få till några som helst målchanser. Klasskillnaden verkade helt enkelt vara för stor.

Publicerad 2014-03-02 kl 23:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons