Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Zlatan om livet i Paris: "Jag lever min dröm"

Foto: AP

I veckan släpps Zlatan Ibrahimovics självbiografi i Frankrike.
Nu berättar svensken om livet i Paris.
- Jag lever min dröm, säger han till TF1.

Den 9 november 2011 gav Zlatan Ibrahimovic ut sin självbiografi "Jag är Zlatan Ibrahimovic", skriven av David Lagercrantz. I veckan kommer boken ut i Frankrike med titeln "Moi – Zlatan Ibrahimovic". Med anledning av jätteintresset för boken sände den franska tv-kanalen TF1 på söndagen en exklusiv intervju med svensken.

- Jag berättar om vem jag är. Jag döljer inget och har inte försökt visa mig från en bättre eller sämre sida. Om man ska berätta sin historia så ska man göra det till hundra procent, inte till hälften. Om någon anser något annat kan vi sätta oss ner och diskutera det, säger Zlatan om boken.

I Telefoots intervju berättar Zlatan att han jobbar stenhårt, att han älskar livet i Paris och att laget kommer att bli riktigt bra.

– Det tar tid. Bara för att man köper in nya spelare blir inte allt perfekt direkt. Laget gör framsteg, klubben växer och allt är nytt. Min situation är annorlunda och jag har en skyldighet att hjälpa till att få resultat för laget. PSG-projektet fortsätter gå framåt, säger han.

- Alla sa att ingen bryr sig om fotbollsspelare i Frankrike, att ingen skulle bry sig om mig när jag flyttade hit. Men sedan första dagen här är det tvärtom. Min dröm? Jag lever min dröm. Men vad vi gör utanför fotbollen är vår privata sak.

Publicerad 2013-01-28 kl 08:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons