POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

Zlatan: ”Säg åt Tony att hålla käften, annars kommer han att få ångra det”

Foto: TT

Zlatan Ibrahimovic och Tony Flygare under tiden i Malmö.

Tony Flygares bok ”En gång var jag större än Zlatan” är en succé i bokhandeln. I en intervju med Daily Mail berättar Flygare om Zlatans första reaktion på boken.

Tony Flygare har gjort succé med sin bok ”En gång var jag större än Zlatan.” I den berättar han om sin och Ibrahimovics uppväxt i Rosengård. Enligt Flygare var det han som var den största stjärnan. Ända fram till att han missade en straff i slutminuterna, som ledde till att Malmö åkte ur Allsvenskan.

I en lång intervju i Daily Mail berättar Flygare om hur Zlatan reagerade när han fick höra om boken. I ett sms till en av Tonys vänner ska han ha skrivit; ”Säg åt Tony att hålla käften, annars kommer han att få ångra det".

- Men jag älskar honom fortfarande, säger Tony Flygare till Daily Mail.

Vidare berättar han om hur Zlatan frös ut sin tidigare så nära vän efter flytten från Malmö. Samtidigt som Ibras karriär fortsatte att skjuta uppåt försvann Flygare till lägre ligor i Tyskland och Makedonien. När Tony spelade i Tyskland hörde han av sig med ett sms till Zlatan. Till svar fick han; ”Vilken Tony?”
- Okej, du har ditt liv nu och jag respekterar det och är stolt över dig. Men var inte respektlös och ta inte min stolthet, säger Flygare.

Under uppväxten brukade Zlatan, eller ”Zigge” som Flygare kallade honom, och Tony hänga nere vid piren och testa nya tricks och finter på varandra.
- Vi var som tvillingar. Jag var en fadersfigur för Zlatan på många sätt, han såg upp till mig, men han var så tävlingsinriktad, säger Flygare.
De två en gång så tajta vännerna har, enligt Tony, inte träffats på 13 år, då de sprang in i varandra i ett shoppingcenter i Stockholm.

Zlatan och hans PSG möter Chelsea i kvartsfinal Champions League. Flygare, han ser matchen från sin mammas lägenhet. Där han och Zlatan suttit så många gånger tidigare.

Artikeln är uppdaterad

Publicerad 2014-04-01 kl 10:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå