Zlatan tvåmålsskytt när PSG mosade Bastia

Frankrike

Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt sjätte och sjunde mål i ligan, och adderade en assist till det när PSG slog Bastia med 4-0 på Korsika.

Javier Pastore var målskytt senast men får mot Bastia lämna plats för Nene. Zlatan Ibrahimovic startade som vanligt på topp i PSG.

Och efter blott sex minuter landade en frispark hos Ibrahimovic i bortre straffområdet. han spelade den in framför mål där Menez dök upp och kunde sätta 1-0 i sjätte minuten.

I 40:e minuten stod Marco Veratti och  Zlatan Ibrahimovic för fint, snabbt, passningsspel som man tog sig fram med genom Bastias försvar. Zlatan fick chansen att avsluta och gjorde det säkert. Hans sjätte mål i ligan hittills.

Med knappt 20 minuter kvar av matchen så punkterade PSG den. Nene spelade fram Blaise Matuidi som kunde sätta trean bakom Novaes i Bastias mål.

Matchen såg ut att gå mot 3-0 till PSG men en viss Zlatan Ibrahimovic ville annorlunda. Han kom helt ren efter att Bastiaförsvaret gått bort sig och gjorde inga misstag. Med sitt andra mål för kvällen, sjunde hittills i ligan, så fullbordade han PSG:s kross av Bastia.

Bastia-PSG 0-4

0-1 Menez 6', 0-2 Ibrahimovic 40', 0-3 Matuidi 72', 0-4 Ibrahimovic 90'

Publicerad 2012-09-22 kl 18:49