Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Legiec inför Champions League: ”Vi får fortsätta visa hjärta”

Futsal

IFK Uddevalla tog sig förbi kvalet i Champions League. Nu väntar bland annat de italienska mästarna Acqua e Sapone i huvudrundan.
- Det är ett världslag, säger Kristian Legiec.

2:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se inslaget med Kristian Legiec i spelaren ovan.

Regerande svenska mästarna i futsal IFK Uddevalla har tagit sig till huvudrundan i Champions League. På vägen dit slog de bland annat armeniska mästarna Leo Futsal, ett lag fullt med heltidsproffs, där 31-åriga Kristian Legiec blev matchvinnare med sina två mål.

- Vi trodde på det men ändå så hade man i baktanken att de här är, de har köpt in ett helt lag professionella och vi är amatörer men vi är på väg uppåt som professionella, säger Legiec.

Nu kommer Uddevalla åka till Cypern för att möta cypriotiska mästarna APOEL, bosniska mästarna Mostar SG Staklorad och framförallt Italienska mästarna Acqua e Sapone.

ANNONS

- De är ett världslag. Världen bästa målvakt har de, de har Limar som är kapten i landslaget i Italien. De har hur bra spelare som helst, säger Legiec.

Se hela inslaget med Kristian Leigiec i spelaren.

Publicerad 2018-10-02 kl 17:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto