Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ajdarevic detaljer från att bryta kontraktet med AEK: "På väg att lösa det"

Grekiska Super League

Astrit Ajdarevic och AEK Aten kommer av allt att döma bryta avtalet sinsemellan.
Allt som återstår är lite pappersarbete.
- Vi är på väg att lösa det på ett bra sätt, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Astrit Ajdarevic har fått mycket sparsamt med speltid under säsongen i grekiska AEK Aten. Svensken har bara spelat en tävlingsmatch den här säsongen och grekiska uppgifter till Fotbollskanalen gör gällande att man nått en överenskommelse kring att bryta kontraktet.

Astrit Ajdarevic bekräftar att parterna är på väg att hitta en lösning.

- Vi pratar och vi är nära. Vi är mycket närmre än vad vi var för några dagar sedan. Vi får se de närmaste två, tre dagarna om hur det ser ut. Om vi avbryter eller inte. Men det ser positivt ut.

Positivt på så sätt att ni kommer bryta kontraktet?
- Det stämmer.

Så det lutar åt att kontraktet bryts inom en snar framtid?

Annons
- Ja, det ser ut som det.

Vad händer sen? Vet du något mer om alternativen för din del?
- Jag ska hem och så får vi se vad som händer. Jag har barn som väntar, min fru är gravid och det är några månader till januarifönstret så jag har lite att tänka på. Vi får se om det blir Sverige eller något annat, det vet jag inte. Det jag vet är att det finns lite trådar och jag kommer att välja det som känns för mig och min familj. Sedan vad det är vet jag faktiskt inte.

Vad är det senaste, hos vem ligger bollen?
- Det senaste är att det är lite pappersarbete som ska fixas, små detaljer. Det är bara det egentligen.

Då bryts avtalet direkt eller vad är tanken?
- Det får vi se lite, det beror lite på mig och min fru med tanke på att vi har lite läkarbesök och sådana grejer. Det är lite speciell situation. Det kan ta tio dagar, det kan ta en månad, det vet jag inte. Men vi är på väg att lösa det på ett bra sätt.

Annons

Fotbollskanalen talade med Ajdarevic tidigare i veckan. På frågan om Sverige lockade eller om han vill vara kvar utomlands svarade han:

- Känns det rätt så absolut. Då ska det vara rätt för familjen för min familjesituation har förändrats, jag ska bli farsa så det är många bitar som ska falla på plats. Sedan om det är Sverige eller någon annat, det får vi se. Jag får sätta mig ner med Miro (Jaganjac, Ajdarevic agent) och med frugan och så får vi se vad som är bäst för oss.

Publicerad 2018-11-29 kl 15:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto