Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: Headlines: Big Six kan bli Big Three efter storklubbarnas hemliga möte

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Headlines i spelaren ovan.

Manchester United, Liverpool och Arsenals olika ägare träffades förra veckan i ett hemligt möte i New York.
Då utan de andra Big Six-klubbarna Tottenham, Chelsea och Manchester City.
- Mötet gällde tv-avtalen och kan nu splittra vad som börjat kallas Big Six de senaste säsongerna, säger Frederic Pavlidis i fredagens Headlines.

Big Six i Premier League har under de senaste åren innefattat Tottenham, Chelsea och Manchester City då de sällat sig till de tidigare klassiska toppklubbarna Manchester United, Liverpool och Arsenal. Nu kan de tre sistnämnda ha skapat en stor spricka klubbarna emellan.

Manchester United, Liverpool och Arsenals olika ägare träffades förra veckan i ett hemligt möte i New York. Då utan de andra Bix Six-klubbarna. Ämnet för mötet sägs vara ett förslag om en ny del i tv-avtalet där de klassiska storlagen vill ha en större del av avtalet och därmed utesluta toppkonkurrenterna Manchester City, Chelsea och Tottenham, jämfört med det förslaget som diskuterats tidigare. Då skulle Big Six-klubbarna få en högre del av avtalet än de övriga 14 klubbarna. Något som nu United, Liverpool och Arsenal nu ryktas vilja ändra på.

- Mötet kan nu splittra vad som börjat kallas Big Six de senaste säsongerna. Många har reagerat om det verkligen är Big Six och varför Tottenham skulle vara involverat då de inte vunnit på många år, säger Frederic Pavlidis i fredagens Headlines.

Mer i dagens Headlines:

- Helander om penisbilderna: ”Vidrigt”

- Tränaren om Toivonen: Magnifik och utbuad

- Läktarna fylls i Serie A igen

Publicerad 2017-10-27 kl 11:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons