Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Listan avslöjar - han kör billigaste bilen i förhållande till sin lön

Premier League

Fotbollsproffs och dyra bilar är något som går hand i hand. Superstjärnor som Zlatan och Cristiano Ronaldo poserar ofta på sina sociala medier tillsammans med sina bilar.
Nu har franska Le Figaro gjort en lista som visar hur länge spelarna måste spela för att ha råd med sin bil.
- I topp av listan är Jesus Navas som kör en Nissan Micra och behöver bara spela i elva minuter för att ha råd med den bilen, säger Frederic Pavlidis i Headlines.

11:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Cristiano Ronaldo och Karim Benzema är inte blyga när det kommer till att visa upp sina enormt dyra Bugatti Veyron. Supersportbilen uppges kosta minst 15 miljoner kronor att köpa.

Nu har franska Le Figaro gjort en lista på 250 spelares bilar och hur länge de måste spela för att tjäna ihop till just den.

- I topp av listan är Jesus Navas som kör en Nissan Micra och behöver därför bara spela i elva minuter för att ha råd med den bilen, säger Frederic Pavlidis i dagens Headlines.

Två på listan är Carlos Tevez. Han kör en Porsche Panamera och behöver också bara drygt elva minuter på sig för att tjäna ihop till sin bil.

ANNONS

- Det kan antingen vara att man tjänar extremt oproportionerligt mycket. Sen beror det också på vad för bil man har såklart. N'golo Kanté har bara en Mini Cooper och han ligger på tredje plats. Det passar honom för han är en väldigt blygsam person, förutom på fotbollsplanen då.

250 spelare har granskats och den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic hamnar på en 127:e plats. Han åker runt i en Porsche 918 Spyder och behövde drygt två timmar på sig av fotbollsspelande för att tjäna ihop till en sådan bil.

Också i torsdagens Headlines:
- Zlatan skrattar åt mediernas gissningslek
- Atletico får inte värva - nu stannar Griezmann

Se dagens Headlines i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-01 kl 18:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto