Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Lukaku-affären: Så långt är 99,99999999 från 100

Premier League

99,99999999 procent säker var agenten Mino Raiola på att hans klient Romelu Lukaku skulle förlänga sitt kontrakt med Everton. Trots det ser han nu att lämna i sommar.
- Det är ganska roligt med de här procentsatserna, säger Frederic Pavlidis i Fotbollskanalen Headlines.

9:57
Nästa

Avbryt
Försök igen

Romelu Lukakus italienske agent Mino Raiola slog i en intervju med talkSPORT fast att anfallaren med 99,9 procents säkerhet fast att belgaren skulle förlänga sitt kontrakt med Everton. När radiokanalen gjorde en ny intervju med Raiola nyligen var han ännu säkrare: "99,99999999 procent" sa italienaren.

Nu ser det dock ut som att Lukaku lämnar Everton i sommar, enligt The Guardian har anfallaren nobbat klubbens förslag. Nyheten dominerar de engelska sportsidorna.

- Det är ganska roligt med de här procentsatserna. Det är väldigt typiskt italienskt, man använder nästan alltid procentsatser för att uppskatta hur stor chans det är att en spelare stannar i en klubb eller byter, säger Frederic Pavlidis i Fotbollskanalen Headlines.

ANNONS

Också i dagens Headlines:

- Så fel igen, Merson.
- Jätteskillnad mellan Mbappé och Isak.

Se dagens avsnitt av Fotbollskanalen Headlines i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-15 kl 10:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto