POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: United bättre utan Zlatan? - "Knappast"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic riskerar att bli avstängd efter armbågen mot Bournemouths Tyrone Mings. Vilket kan vara positivt för Uniteds målskytte menar Manchester Evening News.
- Det går inte att göra det så enkelt för sig som att titta på avslut, kontrar Frederic Pavlidis i Fotbollskanalen Headlines.

Zlatan Ibrahimovic är rejält i farozonen för att bli avstängd efter en ful armbåge på Bournemouths Tyrone Mings i helgen. Manchester Evening News menar att det kan vara positivt för United. Tidningen pekar på att Rashford är en mer klinisk avslutare och Zlatan har missat många chanser i år.

Frederic Pavlidis menar att man missar flera aspekter om man bara tittar på avsluten, och tar upp krönikören Stephen Hunt som i irländska Independent försöker sudda ut jämförelsen mellan Zlatan och Eric Cantona. Istället jämför Hunt svensken med Roy Keane.

- Han (Zlatan) är en fighter, en ledare och en lagspelare. Vilket inte var de mest typiska egenskaperna hos Cantona. Utan just mer hos Roy Keane, säger Pavlidis i Fotbollskanalen Headlines.

- Och det här passar ganska bra in i det här resonemanget som Manchester Evening News har för de skär ju helt bort den här delen vad Zlatan betyder i nuläget för United i de här rollerna.

Också i dagens Headlines:
- Zlatan är mer Keane än Cantona.
- Fansen vill inte se BBC mot Napoli.
- Europas bästa anfall? Monaco!

Se dagens avsnitt av Headlines i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-06 kl 11:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå