Nederländerna

Simon Gustafson såg ut att bli segerorganisatör för sitt Utrecht.
Men två sena mål av Zwolle vände på matchen.

Simon Gustafson spelar just nu i holländska Utrecht som, skuggar topplagen i ligan.

Under söndagen ställdes hans lag borta mot PEC Zwolle och efter sju minuters spel gav Gustafson sitt lag en drömstart. Svensken fick bollen utanför straffområdet och fick kanonträff med vänsterfoten. Bollen gick i en fin båge och in i nät till höger om Zwolles målvakt.

Senare i halvleken kunde hemmalaget kvittera och i den andra exploderade målskyttet. Utrecht tog ledningen med 2-1 och utökade till 3-1 med kvarten kvar, efter att Jean-Christophe Bahebeck nätat på pass från Gustafson. Då talade det mesta för seger för Utrecht, men två sena mål från Zwolle ändrade på allt.

Först reducerade hemmalaget till 2-3 och i den 90:e minuten kvitterade Mike Van Duinen på straff. På tilläggstid prickade sedan samma man in 4-3 och fullbordade därmed Zwolles vändning.

Gustafsons mål innebär att han har svarat för fem mål och fem assist i ligaspelet under årets säsong.