Sam Larsson målskytt - men Utrecht avgjorde i 95:e (!)

Eredivisie

Sam Larsson hade inlett Feyenoords upphämtning till 2-2 borta mot Utrecht.
Men i den 95:e minuten avgjorde hemmalaget genom Timo Letschert.

Under söndagen spelade Feyenoord borta mot FC Utrecht. Hemmalaget ledde med 1-0 i halvtid och kvarten in i den andra halvleken utökade man också till 2-0.

Då klev svenske Sam Larsson in i handlingen för Feyenoord. Efter en tilltrasslad situation framför mål spelade Tonny Vilhelm bollen bakåt till Larsson som fick fin träff med högerfoten. Avslutet satt upp i krysset och innebar reducering 1-2 för Feyenoord, som dessutom kunde kvittera med kvarten kvar att spela genom Robin van Persie.

Feyenoord-anfallarens mål blev däremot inte matchen sista. I den 95:e minuten klev nämligen Timo Letschert fram och satte dit matchavgörande 3-2 för Utrecht.

I Utrecht spelade inte svenske Simon Gustafson, som varit sjuk tidigare i veckan.