Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

23:10 SÖNDAG: Fotbollskanalen Europa - även Serie A igång

Efter förra helgens EM-kval är klubbfotbollen igång igen, och detsamma gäller för Fotbollskanalen Europa.

Efter sommarens konflikt är det äntligen dags för premiär i Serie A som i år är mer oviss än på mycket länge. En handfull lag utmanar regerande mästarna Milan som kan få det tufft att försvara scudetton. Roma och Juventus är två lag som är hungriga på framgång efter flera magra år och i Turin andas man framtidsoptimism efter att den nya arenan invigdes på torsdagen med en vänskapsmatch mot Notts County (1-1). Jesper Hussfelt kommer att granska premiäromgången extra noga och sia om vilket lag som står som segrare i maj.

I Spanien stormar det kring la liga, trots att spelarstrejken blåstes av redan inför förra omgången. Den här gången är det TV-avtalet som debatteras och en grupp med klubbar vill att pengarna fördelas mer rättvist. Idag tar Barcelona och Real Madrid 40 procent av pengarna och frågan har blivit ännu hetare efter Real och Barcas utklassningssegrar i premiäromgången. Johanna Garå ska föröka bena ut varför detta är en ödesfråga för spansk fotboll.

Utöver detta får ni naturligtvis det senaste från England och Tyskland, och vi håller ett extra öga på alla svenskar som kan debutera i nya klubbar runt om i fotbollseuropa. Dessutom fortsätter vår websatsning "Fergie-time" där vi direkt efter programmet diskuterar ett hett ämne som ni kan rösta fram på vår facebooksida. Håll utkik där under söndagseftermiddagen om du vill vara med och påverka. Annars ser du oss som vanligt på söndag i TV4 klockan 23:10.

Publicerad 2011-09-10 kl 09:49
Annons
Annons
Annons