Serie A Femminile

Juventus körde över nykomlingen Como.
Då debuterade svenska nyförvärvet Evelina Duljan.

Linda Sembrant och Amanda Nildén.

Italienska ligan har dragit i gång. Då startade Juventus precis där de avslutade fjolårets säsong, på topp. Amanda Nildén och Linda Sembrant ställde upp från start när Juventus tog ledningen redan efter sex minuter.

En straff tilldelades Turinlaget och Cristiana Girelli dundrade in sitt 80:e mål i Juventuströjan. Men det var inte hennes sista. Innan halvtid hade hon hittat in bakom målvakten ytterligare två gånger, och fullbordade ett hattrick redan i premiären mot nykomlingen.

Juventus ville mer.

Och det även nyförvärvet Lineth Beerensteyn. Strax efter att andra halvlek blåsts igång hittade hon in till 5-0. Och i den 86:e minuten var svenska Evelina Duljan framme och tråcklade sig förbi tre spelare för att sedan släppa vidare bollen till Sofia Cantore som i sin tur hittade till Beerensteyn som läckert kunde klacka in bollen i buren.

Juventus besegrade Como med 6-0. Amanda Nildén och Linda Sembrant spelade hela matchen. Evelina Duljan byttes in i den 75:e minuten.

Publicerad 2022-08-27 kl 22:53