Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Inter lovar Milan: "Valde inte Leonardo för att retas"

Milanfansen är fly förbannade över Inters värvning av Leonardo.
Men president Moratti lovar:
- Vi anställde honom inte för att retas.

Leonardo har, eller möjligen hade, kultstatus bland fansen till det rödsvarta Milanolaget efter sin karriär som både tränare och spelare där. Men nu står det klart att han ersätter Rafa Benitez som managar i ärkerivalen Inter, och det gillar såklart inte Milans fans.

- Vi valde inte Leonardo för att irritera dem. Det var på grund av hans talang och för att han kan åstadkomma mycket hos oss, säger Interpresidenten Massimo Moratti.

Enligt honom hyser han stor tillit för sin nye coach och säger desutom att han under årens lopp känt en allt mer växande beundran för Leonardo.

- Leonardo är en väldigt intelligent man,vilket jag märkte redan under hans första år som spelare här i Italien. Förra säsongen visade han dessutom i Milan att han har stora kunskaper och kvaliteter som tränare, säger Moratti till Football-Italia.

Han slår fast att inte heller beslutet att presentera Leonardo på självaste julafton ska betraktas som en pik mot Milan.
- Absolut inte, jag tyckte att våra fans skulle få fira jul med vetskapen om den nye tränarens namn. Det kändes som en bra present och det förtjänar de verkligen, säger Moratti.

Publicerad 2010-12-27 kl 17:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons