Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Inzaghi: "Man förvandlas inte till ett scudetto-lag på tre månader"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Filippo Inzaghi.

Milans resa tillbaka till toppen går långsamt. Efter 1-1 mot Fiorentina är dock tränaren Filippo Inzaghi försiktigt optimistisk.

Milan lyckades bara få 1-1 mot Fiorentina och blev därmed passerade av både Udinese och Lazio i tabellen. Jakten på tredjeplatsen fortsätter och tränare Filippo Inzaghi manar till tålamod.

Inzaghi uttryckte dock viss bitterhet över resultatet efter matchen.

- Jag är bara besviken över resultatet, men vi mötte Fiorentina som är ett mycket bra lag. Det finns lite bitterhet eftersom Menez hade chansen att göra 2-0 efter det att De Jong gett oss ledningen, sa Inzaghi till Skysport.

Milan-tränaren var nöjd med defensiven och menade också att man saknar Montolivo i speluppbyggnaden.

Tredjeplatsen? Vi ska inte göra några anspråk utan ta en match i taget. Jag vet att vi måste förbättra oss i uppbyggnaden av spelet, men ikväll så såg jag den bästa matchen vi gjort ur defensiv synvinkel. Vi saknar också en fundamental spelare i Montolivo, menar Inzaghi.

Inzaghi tyckte dock att gårdagens match var ett steg framåt och manade till tålamod.

-Vi ska inte glömma att vi förlorat hemma mot Fiorentina de tre senaste åren. Så visst var det ett steg framåt. Vi växer sakta men säkert, man förvandlas inte till ett scudetto-lag på tre månader, sa Inzaghi.

Milan åker härnäst till Sardinien på onsdag för att möta Albin Ekdals Cagliari för att sedan möta Palermo på hemmaplan till helgen.

Publicerad 2014-10-27 kl 13:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons