POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
1v

Lecce-spelare tappade medvetandet - mår bra nu: "Lycklig över att vara i ett stycke"

Foto: Bildbyrån.

Manuel Scavone tappade medvetandet efter en nickduell.
Nu meddelar Lecce-spelaren att han mår bra igen.
"Lycklig över att vara i ett stycke efter den stora skräcken jag kände", skriver han på Instagram. 

Lecce tog i fredags emot Ascoli på hemmaplan i Serie B, men redan efter fem sekunder avbröts matchen, vilken senare också sköts upp. Lecce-spelaren Manuel Scavone föll medvetslös till backen efter en nickduell, vilket ledde till att ambulans kom in på planen och spelaren fördes till sjukhus. 

"Scavone fördes till sjukhus för undersökningar efter att ha tappat medvetandet i samband med en nickduell. Efter hjälp av läkarstaben på planen fick han tillbaka medvetandet", bekräftade Lecce samma kväll.

Scavone blev i går utskriven från sjukhuset utan bestående men och meddelade i dag, via sitt Instagram-konto, att han mår bra efter omständigheterna. 

"Här är jag, lycklig över att vara i ett stycke efter den stora skräcken jag kände. Jag är hemma med min familj. Jag vill tacka alla människor som har kontaktat mig med meddelanden och telefonsamtal. Det har varit så många, jag förväntade mig inte det. Jag ber om ursäkt för att jag inte har haft möjlighet att svara alla", skriver han på Instagram enligt Football-Italia. 

Lecce är placerat på tredjeplats i den italienska andraligan. Det är ännu oklart när Scavone kan tänkas vara redo för matchspel igen. 

Publicerad 2019-02-04 kl 16:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå