Avbryt
Försök igen

Se 3-3-målet i spelaren ovan.

Det har varit en minst sagt turbulent vecka i Juventus.

Under fredagskvällen kom nyheten att Juventus straffas med 15 poängs avdrag, något som klubben själv bekräftade dagen därpå.

Bakgrunden till straffet är att klubben anklagats för att ha "blåst upp" övergångssummor och transfervärden för att öka sina kapitalvinster. Poängstraffet har Juventus knappa 30 dagar på sig att överklaga, något klubben ämnar att göra.

Under söndagen ställdes Juventus mot Atalanta. Ett Atalanta som är i högform när det kommer till målgörandet samtidigt som Juves försvarsspel synades rejält senast mot Napoli.

Väl igång på Juventus Stadium dröjde det inte ens fem minuter innan Atalanta tog ledningen. Jeremie Boga och Ademola Lookman i samarbete i Juventus straffområde.

Lookman testade skott från en svår vinkel men polacken, Wojciech Szczesny i Juventus mål stod för ett svagt ingripande och mardrömsstarten från Juventus var ett faktum.

- Han får den lite gratis, den där ska Szczesny ta. En rutinerad målvakt som ska ha den där, säger C Mores expertkommentator Vicki Blommé

- Det där får Wojciech Szczesny ta på sig, fyller kommentator Christoffer Svanemar i med.

Juventus skulle dock komma tillbaka målmässigt, det efter en straffspark som Angel di Maria tog hand om. Musso till vänster, bollen till höger och 1-1 var ett faktum.

Kort därefter såg Arkadiusz Milik till att Juventus hade vänt på matchen, Angel di Maria bjöd på en delikatess i uppbyggnaden av målet innan Nicolo Fagiolis inlägg landade perfekt framför polacken som kunde sätta dit 2-1-bollen i Mussos vänstra hörn.

- Magi av Di Maria, assisten kommer från Fagioli men nog är det Angel di Maria som ligger bakom hela målet, säger C Mores kommentator Christoffer Svanemar och fortsätter:

- Som han har spelat fotboll under den första halvleken.

I inledningen av den andra halvleken tog sig Atalanta tillbaka i matchen målmässigt när Joakim Maehle satte dit sitt första mål för säsongen.

- Enormt slarvigt att Juventus, man bjuder på det där, sa C Mores expertkommentator Vicki Blommé.

Kort senare återtog Atalanta ledningen. Ademola Lookman nickade in bollen i Szczesnys bortre hörn.

- Otrolig form han är inne i. Det är en succéspelare, inget snack om det, säger Vicki Blommé.

Men Juventus skulle trots mardrömsstarten på den andra halvleken få det sista ordet. Från en frispark i bra läge precis utanför straffområdet, petade Angel Di Maria bollen till brassen Danilo som laddade bössan och fick in bollen bakom Juan Musso i Atalantas mål.

Målet blev också matchens sista och Juventus och Atalanta delade på poängen.

Juventus: Szczesny - McKennie, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Kostic - Fagioli, Locatelli, Rabiot - Di Maria - Milik.

Atalanta: Musso - Hateboer, Toloi, Palomino, Scalvini, Maehle - de Roon, Ederson - Boga - Lookman, Höjlund.