Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Pioli: "Det är konstigt att jobba med Zlatan"

Serie A

Zlatan Ibrahimovic har en stor roll i Milan.
Något som inte gått tränaren Stefano Pioli obemärkt förbi.
- Det konstigt att jobba med Zlatan, säger han enligt journalisten Gianluca Di Marzio.

3:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

I spelaren ovan ser du höjdpunkterna från Milan-Lazio.

Sedan december är Zlatan Ibrahimovic aktiv senior rådgivare till Milan utöver sin roll som partner i Red Bird Capital Partners. Där är han chef över sina tidigare lagkamrater och svensken medgav att situationen i speciell när Fotbollskanalen träffade honom i torsdags.

- De gör som jag säger, annars är de inte kvar. Nej, jag skojar. Som en tidigare spelare så är det knepigt. Jag var lagkamrat med dem och nu måste jag ta beslut och inte vara för snäll. Jag måste tänka på laget och framtiden, men jag har ett bra förhållande med spelarna. Det är ett ungt och hungrigt lag som vill göra bra saker, sa Zlatan Ibrahimovic då.

Annons

Enligt La Gazzetta dello Sport har svensken ett stort inflytande i klubben. Utöver att han fungerar som en brygga mellan ägarna och laget samt som bollplank åt tränare Stefano Pioli är han även den som bestämmer över tränarens framtid, enligt uppgifterna. Och tidigare har det florerat rykten om att Milan kan komma att byta tränare, möjligen till Thiago Motta, även om relationen mellan Zlatan Ibrahimovic och Pioli ska vara bra.

Pioli medger att saker och ting har förändrats sedan Ibrahimovic fick sin nya roll.

- Det är konstigt att jobba med Zlatan. Han var min spelare till alldeles nyligen. Han växer alltmer in i sin nya roll och han gör det med stor passion och kompetens. Vi gläds åt att han är nära oss, säger Pioli enligt journalisten Gianluca Di Marzio.

På fredagen vann Milan mot Lazio med 1-0. De rödsvarta spelar härnäst på torsdag och då står Slavia Prag för motståndet i Europa League-åttondelsfinal.

Annons
Publicerad 2024-03-01 kl 23:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto