POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
3d

Presidenten: "Blev mer orolig över Mario än något annat"

Foto: Bildbyrån.

Massimo Cellino stod för ett omtalat utspel om Mario Balotelli.
Nu påpekar åter Brescia-presidenten att det var ett skämt.
- När mitt skämt vinklades så (i media) blev jag mer oroad över Mario än något annat, säger han till Le Lene enligt Goal.com.

Brescias president Massimo Cellino stod i förra veckan för ett utspel om Mario Balotelli som ledde till stora reaktioner i fotbollsvärlden. Balotelli var utanför lagets matchtrupp mot Roma och efter en fråga om anledningen till det sa Cellino så här: 

- Han är svart, vad kan jag säga? Han jobbar på att hitta sig själv, men har haft många problem, säger Cellino enligt nyhetsbyrån AP. 

Brescia gick sedan ut med att Cellinos utspel var ett skämt, något som han också själv är tydlig med i en ny intervju. Han berättar att han ångrar utspelet. 

- Jag ville ta ner det, men jag gjorde det för mycket, säger han till Le Lene enligt Goal.com.

- Jag pratade med honom i går. Det var inte jag som förolämpade honom. När mitt skämt vinklades så (i media) blev jag mer oroad över Mario än något annat. Min andemening blev manipulerad, fortsätter han. 

I helgen var Balotelli tillbaka i Brescias startelva mot Atalanta och gjorde då 90 minuter på planen i lagets 3-0-förlust i Serie A. 29-åringen är noterad för två mål på åtta ligamatcher den här säsongen. 

Publicerad 2019-12-02 kl 13:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå