Serie A Femminile

Linda Sembrants och Juventus segersvit är bruten.
Turinlaget tappade ledning till kryss mot Milan på stopptid.

Juventus, med svenska landslagsbacken Linda Sembrant i laget, har i år gått starkt med fem raka segrar i Serie A. Under söndagseftermiddagen väntade seriefinal mot Milan och då spelade åter Sembrant från start för Turinklubben.

Men den här gången föll inte matchen lika väl ut som tidigare i år i ligaspelet. Juventus tog visserligen i första halvlek ledningen genom Valentina Cernoia, men strax efter halvtid kvitterade Milan till 1-1 i toppmötet. I 81:a minuten återtog Juventus ledningen igen och där och då trodde nog Sembrant på seger, men i slutändan blev det än dock kryss efter kvittering av Francesca Vitale på stopptid.

Juventus tappade därmed poäng för första gången i år i ligaspelet, men är trots det kvar i serieledning med två poäng ner till just Milan på andraplats i tabellen.

Publicerad 2019-11-17 kl 17:09