Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

TV: Balotelli fixade segern för Milan

Nästa

Avbryt
Försök igen

Säker seger för Milan.

Mario Balotelli låg bakom båda målen när Milan vann med 2-0 mot Fiorentina.

Milans tränare Clarence Seedorf riskerar sparken. Men kanske lugnar sig kritikerna något efter att Milan slagit Fiorentina med 2-0. 

Båda målen grundades av Mario Balotelli.

Han sköt frisparken i 22:a minuten och på returen var Philippe Mexés framme och satte 1-0. Det var en lurig frispark som målvakten Norberto Neto med besvär boxade ner i marken men inte bättre än att returen kunde nickas in.

1-0 i paus, men direkt i andra halvlek var det nära att Fiorentina kvitterade. Alessandro Matri fick ett riktigt bra läge men nickade utanför. Svagt försvarsspel av Milan, men Matri nickade tillika svagt. Försvaret forsatte svaja, det tillkom fler chanser, men med tur och skicklighet höll Christian Abbiati tätt i Milanmålet. 

I minut 64 fick Milan ny frispark. Det var dags för Balotelli igen. Med en fin avslappnad fot satte han bollen välplacerat. Om Neto släppte retur inför 1-0 fick han mest ägna sig åt att raka ut bollen vid 2-0.

Ingen jättematch av Milan, men en säker seger. Tabellen är jämn i mitten, men oavsett återfinns inte Milan förrän på tolfte plats. Seedorf får nog fortsätta sova oroligt.

Publicerad 2014-03-26 kl 22:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons