TV: Inter tappade poäng mot Granqvists Genoa

Italien

Andreas Granqvist spelade från start när hans Genoa tog poäng borta mot Inter

Det skulle krävas en femmålsseger för att Andreas Granqvist och hans Genoa skulle få fira jul på säker mark. Inter å andra sidan ville hänga på Juventus och behålla sin roll i toppstriden
Men det var gästerna som satte första målet.
I den 77:e minuten kom ledningsmålet. Gästernas Ciro Immobile ryckte in i straffområdet och sköt 0-1 i målvaktens vänstra hörn. Men ledningen varade bara  i åtta minuter. Sen slog Antonio Cassano ett inlägg som Esteban Cambiasso satte pannan på till 1-1

I slutet av matchen fick Inter en sista chans. Inhopparen Livaja skulle bara slå in bollen i öppet mål men prickade stolpen.

Poängtappet innebär att Inter nu har nio poäng upp till Juventus och frågan är om de svartvita från Turin inte kan se scudetton som relativt säker nu.

Andreas Granqvist spelade hela matchen för Genoa. Linus Hallenius satt.
Publicerad 2012-12-22 kl 14:31